KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa IV

 "Zajączki"

Nauczyciele: Beata Sypułek, Aneta Kolek

Obsługa: Katarzyna Zdunek

W każdej chwili mogą Państwo skonsultować się z nami pod adresami:

b.sypulek@pm170.elodz.edu.pl

a.kolek@pm170.elodz.edu.pl

m.nester@pm170.elodz.edu.pl (logopeda)


Wszystkim Babciom i Dziadkom z okazji ich święta składamy najserdeczniejsze życzenia zdrowia, pomyślności oraz pogody ducha. Nich miłość jaką obdarzają Państwa najbliżsi napełnia młodzieńczą energią oraz uśmiechem.
Poniżej kilka zdjęć z upominkami od dzieci. (Zdjęcia na dole strony)

 


GRUPA IV w kolejnych miesiącach będzie realizowała następujące tematy:

STYCZEŃ:
  1. Zwierzęta zimą
  2. Karnawał
  3. Dzień babci i dziadka
  4. Moja rodzina

 

Oprócz tego:

  • Konsultacje indywidualne odbywają się po wcześniejszym telefonicznym lub e-mailowym umówieniu się.
  • Dnia 18.01.2021 obejrzymy bajkę „Dziadkowie, którzy lubią się bawić”.
  • Dzieci poznają litery: B, b, S, s oraz liczebniki porządkowe i główne w zakresie 6 i 7.
  • Będziemy grać w gry planszowe z wykorzystaniem kostek.
  • Będziemy się uczyć czytać kalendarz – dni tygodnia, nazwy miesięcy, pory roku.
  • Zajęcia ruchowe na basenie odbywają się w środy.
  • Zajęcia ruchowe na lodowisku odbywają się w czwartki.