KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa IV

 "Biedronki"

Nauczyciele: Ewa Dworzyńska, Daria Kaczmarek

Pomoc nauczyciela:

Konsultacje indywidualne odbywają się drogą e-mailową:

e.dworzynska@pm170.elodz.edu.pl

d.kaczmarek@pm170.elodz.edu.pl

olajedrek@wp.pl (logopeda)

--------------------------------------------------

SZKOŁA MUZYCZNA - zobacz nasz PLAKAT
Drodzy Państwo, jeżeli chcecie, aby Państwa Dziecko rozwijało swój talent muzyczny, a przy tym doskonale się bawiło, serdecznie zapraszamy do Państwowej Szkoły Muzycznej im. Aleksandra (filia szkoły mieści się w Pałacu Młodzieży).
Szkoła Muzyczna I stopnia im. Aleksandra Tansmana w Łodzi prowadzi kształcenie artystyczne uzdolnionych muzycznie dzieci i młodzieży w dwóch cyklach: 6-letnim (dzieci od 6 lat) oraz 4-letnim (młodzież do 16 roku życia). Zapraszamy na stronę internetową szkoły do zakładki REKRUTACJA. Znajdą tam Państwo szczegółowe informacje, oraz pobiorą wniosek dla kandydata do szkoły. Jesteśmy też na facebooku :) Szczegółowych informacji udziela również sekretariat - tel. 42 674 45 05.

-----------------------------------------------------

Szanowni Rodzice!

W ramach kontynuacji programu realizowanego wcześniej w przedszkolu, "Dzieci uczą rodziców", Centrum Rozwoju Lokalnego przygotowało materiały, które możecie Państwo bezpłatnie pobrać i wykorzystać do nauki z dziećmi w domu. Akcja nazywa się teraz "Dzieci uczą rodziców w domu". Link do strony z materiałami.

 

_______________________________