KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa IV

 "Zajączki"

Nauczyciele: Beata Sypułek, Aneta Kolek

Obsługa: Katarzyna Zdunek

W każdej chwili mogą Państwo skonsultować się z nami pod adresami:

b.sypulek@pm170.elodz.edu.pl

a.kolek@pm170.elodz.edu.pl

m.nester@pm170.elodz.edu.pl (logopeda)


GRUPA IV w kolejnych miesiącach będzie realizowała następujące tematy:

LISTOPAD:
  1. Co ptaki robą jesienią?
  2. Wiem co jem i dlatego jestem zdrowy.
  3. Czyste powietrze wokół nas.
  4. Kapie, kropi, mży…

 

Oprócz tego:

  • Koncert muzyczny „Strach ma wielkie oczy” – w tygodniu od 23.11.2020
  • Bajka „Chłopiec i pingwin” – 19.11.2020
  • Dzieci poznają litery: I, i, D, d, Y, y oraz cyfry: 5, 0.
  • Dzień Niepodległości - 10.11.2020. Prosimy o uranie dzieci  kolory biały i czerwony.
  •  
  • Zajęcia na basenie odbywają się w środy, a na lodowisku w czwartki wg harmonogramu
  • Gimnastyka korekcyjna we wtorki i piątki.

Konsultacje indywidualne z rodzicami po wcześniejszym umówieniu się: 6 listopada w godz. 16.15- 16.55 oraz 24 listopada w godz. 16.15- 16.55. W sprawie diagnoz dzieci będziemy się z Państwem kontaktować telefonicznie i emailowo.