KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Fotowydarzenia

Dzień Niepodległości

Dzień Niepodległości w tym roku z wiadomych względów obchodziliśmy w każdej grupie osobno. Oto kilka zdjęć z akcji "Szkoła do hymnu".

Moja Retkinia

04.11.2020
Moja Retkinia

Moja Retkinia

04.11.2020

Zdjęcia prac jakie spłynęły do nas na konkurs "Moja Retkinia". Wszystkie prace nas zachwyciły. Zachwycony był także organizator konkursu czyli Rada Osiedla Retkinia Zachód-Smulsko, który przyznał naszemu przedszkolu nagrodę w wysokości 2.500zł. Bardzo dziękujemy wszystkim Państwu, którzy włączyliście się w ten konkurs.

Bal Jesieni w grupie III

Bal Jesieni w grupie III

Bal Jesieni grupa 5

Bal Jesieni w grupie 5

Bal Jesieni w najmłodszej grupie

Bal Jesieni w najmłodszej grupie.

Pasowanie naprzedszkolaka

Pasowanie na przedszkolaka. Z tej okazji były wierszyki, piosenki i tańce w wykonaniu naszych dzielnych Maluszków.

Teatrzyk "Ile żab waży księżyc?"

Przedstawienie "Ile żab waży księżyc?". Nie możemy zaprosić aktorów do przedszkola, ale możemy skorzystać z oferty platformy vod Telewizji Polskiej.