KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Zapraszamy do udziału w konkursie. Tytuł konkursu dużo o nim mówi. Poniżej...

Głosuj na projekt L224.Głosowanie kończy się 30.11.2020. Zachęć do głosowania swoich znajomych i inne osoby przyjazne dzieciom. Szczegóły...

Kontakt z logopedą

LODOWISKO

28.10.2020

LODOWISKO

28.10.2020

Lodowisko w dniu 29.10.2020

Pasowanie

27.10.2020

Pasowanie

27.10.2020

W czwartek 29.10.2020 odbędzie uroczyste pasowanie na przedszkolaka naszych maluszków z grupy I. Prosimy by tego dnia Maluszki ubrane były na galowo. Uroczystość bez udziału rodziców.

Bal Jesieni

15.10.2020

Bal Jesieni

15.10.2020

W zakładce DLA RODZICÓW znajdują się terminy Balu Jesieni dla poszczególnych grup.

Zwracamy się do Państwa z prośbą o włączenie się do udziału w konkursie "Mała Retkinia". Szczegóły w zakładce DLA RODZICÓW

UBEZPIECZENIE

02.10.2020

UBEZPIECZENIE

02.10.2020

Przypominamy, że do dnia 15 października można dokonywać wpłat na dobrowolne ubezpieczenie dziecka. Szczegóły w zakładce: Dla rodziców / Rada Rodziców.

W zakładce "Dla Rodziców" znajduje się harmonogram zebrań przed rozpoczęciem roku szkolnego 2020/2021.

UWAGA RODZICE DZIECI UCZĘSZCZAJĄCYCH OBECNIE DO PRZEDSZKOLA  !!! Uprzejmie informuję, że zgodnie z decyzją Prezydenta Miasta Łodzi , ze względu na bezpieczeństwo dzieci i pracowników  w dniu 13 lipca 2020 r.(poniedziałek)  przedszkola, w których są zlokalizowane siedziby obwodowych komis...