KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

W zakładce "Dla Rodziców" znajduje się harmonogram zebrań przed rozpoczęciem roku szkolnego 2020/2021.

UWAGA RODZICE DZIECI UCZĘSZCZAJĄCYCH OBECNIE DO PRZEDSZKOLA  !!! Uprzejmie informuję, że zgodnie z decyzją Prezydenta Miasta Łodzi , ze względu na bezpieczeństwo dzieci i pracowników  w dniu 13 lipca 2020 r.(poniedziałek)  przedszkola, w których są zlokalizowane siedziby obwodowych komis...

"Baśń się plecie w internecie, czyli jak zrobić teatr w domu". Wyjątkowy spektakl online. Baśniowa Kawiarenka przygotowała wyjątkowy i wirtualny spektakl dla dzieci.  Będzie miał swoją premierę w najbliższą sobotę - 27.06.2020 o godzinie 12:00 . “Baśń się plecie w internecie, czyli jak zrobić teatr w do...

Drodzy rodzice, kochane dzieci! Serdecznie dziękujemy za udział w konkursie plastycznym "Wakacje".  Wszystkie prace są bardzo ładne i pomysłowe. Przyznaliśmy dwa I MIEJSCA, dwa II MIEJSCA i dwa III MIEJSCA. GRATULUJEMY WSZYSTKIM!!! I MIEJSCE - Jakub I MIEJSCE - Julka  II MIEJSCE - Kornelka II M...

  Szanowni Państwo! Uprzejmie informujemy, że w bieżącym roku szkolnym 2019/2020  otwarte w okresie wakacyjnym (lipiec, sierpień) będą przedszkola miejskie wymienione w poniższym załączniku. Przedszkola te będą sprawowały opiekę nad dziećmi na dotychczasowych warunkach. Wskazane przedszkola miejskie,...

Dzień Dziecka

01.06.2020

Dzień Dziecka

01.06.2020

W DNIU TAK WYJĄTKOWYM - DNIU DZIECKA, ŻYCZYMY WAM WSZYSTKIM I KAŻDEMU Z OSOBNA CODZIENNYCH UŚMIECHÓW, RADOŚCI, PRZYJAŹNI, MIŁOŚCI, CODZIENNYCH PRZYGÓD I SPEŁNIENIA MARZEŃ.  ŻYCZĄ WSZYSCY PRACOWNICY PRZEDSZKOLA Zdjęcie balonów zostało oznaczone do ponownego wykorzystania w celach niek...

Szanowni Państwo, informujemy, że od dnia 26.05.2020 (wtorek) przedszkole wznawia działalność. Serdecznie zapraszamy dzieci zgłoszone do placówki. Dorota Tobiasz PM170...

Szanowni Państwo, informujemy, że dodatkowy zasiłek opiekuńczy został przedłużony do 14 czerwca 2020 r. ROZPORZĄDZENIE , KOMUNIKAT ....

Szanowni Państwo!!!        W trosce o bezpieczny pobyt dzieci w przedszkolu oraz z uwagi na trwające badania pracowników i konieczność ich potwierdzenia przedszkole nie wznowi działalności w dniach od 25 do 29  maja 2020. O wszelkich zmianach związanych z funkcjonowaniem ...

Szanowni Państwo, Przesłaliśmy do Państwa ANKIETY , które prosimy wypełnić i  odesłać na adres przedszkola –  kontakt@pm170.elodz.edu.pl  do dnia 11 maja 2020 r. Pomoże nam to w przygotowaniu  organizacji pracy przedszkola  w nowych warunkach. W poprzednim newsie przekazujemy r&...