KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Grupa III

"Motylki"

Nauczyciele: Joanna Kmieć, Ewa Żurek

Obsługa: Katarzyna Zdunek, Marzena Osmulska

W każdej chwili mogą Państwo skonsultować się z nami pod adresami:

j.kmiec@pm170.elodz.edu.pl

e.zurek@pm170.elodz.edu.pl

m.nester@pm170.elodz.edu.pl (logopeda)


Z okazji Dnia Babci i Dziadka grupa 3 składa najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia i pomyślności!

 

W tym dniu zimowym składamy życzenia,

Zdrowia, pomyślności i marzeń spełnienia!

Bardzo Was kochamy, o tym dobrze wiecie!

Bo jesteście dla nas najukochańsi na świecie!


GRUPA III w kolejnych miesiącach będzie realizowała następujące tematy:

STYCZEŃ:
  1. Jak mija czas?
  2. Sporty zimowe da każdego
  3. Zimowe zabawy z babcią i dziadkiem
  4. Zimowe obserwacje i eksperymenty

 

Oprócz tego:

  • Konsultacje indywidualne odbędą się we wtorek 12.01.2021 oraz w czwartek 28.01.2021 od godziny 16.00. Prosimy o wcześniejsze umówienie się drogą e-mailową.
  • Dnia 18.01.2021 obejrzymy bajkę "Dziadkowie, którzy lubią się bawić".
  • Prosimy, aby dzieci były zawsze ubrane stosownie do pogody (ciepłe buty, czapki, szaliki, rękawiczki), ponieważ, zgodnie z zasadami higieny i zdrowia, staramy się w miarę możliwości często wychodzić chociaż na krótko do ogrodu.

 

Andrzejki w grupie III